Skånes Auktionsverk Onlineauktionen startar tisdag 17 november kl. 18.00

by Artnet Scandinavia on 11/01/2020

Post image for Skånes Auktionsverk Onlineauktionen startar tisdag 17 november kl. 18.00

Kura ihop er i höstmörkret och ta er tid att gå igenom vår onlinekatalog som är full av spektakulära föremål

Ett av toppobjekten är en målning av Leonard Tsuguharu Foujita betitlad ”Femme grecque nue”. Foujita klassas som en av de största japanska modernisterna och finns idag representerad på museum världen över. Vidare finns det ett litografiskt blad av Georges Braque, ”La musique”, som söker ett nytt hem.

För den inbitne tågfantasten finns det en stor samling tågmodeller och tillbehör av bland annat märkena Märklin och Lehmann Grossbahn till försäljning. Perfekt för både den som vill komplettera och den som vill starta upp en egen samling.

På smyckeavdelningen finns det breda guldarmband, diamantringar och halssmycken. Där finns armband, manschettknappar och brosch av Wiwen Nilsson. Missa inte heller två armbandsur av märket Rolex.

På möbelavdelningen går det bra att lägga bud på moderna designklassiker av Börge Mogensen, Arne Norell, Bruno Mathsson, Karl Erik Ekselius, Alvar Aalto och fler därtill. Det finns även vackra jakarandamöbler av bland annat Kai Kristiansen för den hågade.

Märta Måås-Fjetterström och hennes textila konstverk blir allt mer populära. Missa inte en vacker flossa med titeln ”Mellanmattan”, där modellen tagits fram för Svenska Amerikalinjens M/S Kungsholm, 1928.

För samlaren av nautica finns det flera spännande objekt såsom skeppsratt, lanternor, fartygsventiler, tubkikare, skyltar och ankare.

Till utbudet hör även glaspokalen ”Urskogen” av Edward Hald, accessoarer från Mulberry och Louis Vuitton, figuriner av Lisa Larson, ”Berså”-porslin av Stig Lindberg och mycket mer!

Vi håller visning måndag 16 november kl. 13-19.

Vi följer folkhälsomyndighetens råd och är ständigt uppdaterade på nya riktlinjer. I våra rymliga lokaler är det lätt att hålla avstånd till varandra, och vi släpper aldrig in mer än 50 personer samtidigt. Det finns även plasthandskar och ansiktsmasker att tillgå. Vi vill även informera om att vid köp och avhämtning av föremål kan vi erbjuda en Corona-säker lösning med betalning via Swish och utlämning utanför våra lokaler. Vid symptom, stanna hemma.

Onlineauktionen startar tisdag 17 november kl. 18.

För er som är i riskgrupp och därför inte vill besöka visningen erbjuder vi självklart extra bildmaterial, eller så kan ni kontakta oss för vidare information om objekten.

Till katalogen ▶

För mer information om auktionerna och deras objekt, kontakta kundtjänst,
tel. 0418-599 90, eller epost info@skanesauktionsverk.se

Related Images:

Previous post:

Next post: