Skånes Auktionsverk Onlineauktionen startar tisdag 3 november kl. 18.00

by Artnet Scandinavia on 10/30/2020

Post image for Skånes Auktionsverk Onlineauktionen startar tisdag 3 november kl. 18.00

Bild Peder Duke

På den kommande onlineauktionen finns det mängder med spännande inredningsdetaljer, designföremål och rariteter.
Med över 800 objekt blir det en storslagen onlineauktion med intressanta godbitar. En samling Meissen-porslin söker nytt hem. Där finns tallrikar, terriner, uppläggningsfat, skålar, såskannor och mer därtill. Lisa Larson är ständigt populär. Vi auktionerar ut en svit med hennes vackra väggplaketter. Välj bland katter, vikingaskepp, fåglar, elefanter och hästar.

På konstavdelningen kan vi erbjuda fotokonst av Gered Mankowitz och Helmut Newton. Det finns även målningar av Ulf Trotzig, Lars Pirak, Gustav Arne och Emil Johanson-Thor.

Guld och diamanter finns det gott om, botanisera bland gedigna guldkedjor och armband eller gnistrande halssmycken och ringar. För herrarna finns det flertalet armbandsur i olika modeller att bjuda på.

Som alltid kan vi erbjuda serviser av alla de slag, retro-porslin, glaskonst, vintage, kinesiskt porslin, textilier, silver, och mycket annat!

Vi håller visning måndag 2 november kl. 13-19. Vi följer folkhälsomyndighetens råd och är ständigt uppdaterade på nya riktlinjer. I våra rymliga lokaler är det lätt att hålla avstånd till varandra, och vi släpper aldrig in mer än 50 personer samtidigt.
Vi vill även informera om att vid köp och avhämtning av föremål kan vi erbjuda en Corona-säker lösning med betalning via Swish och utlämning utanför våra lokaler. Vid symptom, stanna hemma.
Onlineauktionen startar tisdag 3 november kl. 18.

För er som är i riskgrupp och därför inte vill besöka visningen erbjuder vi självklart extra bildmaterial, eller så kan ni kontakta oss för vidare information om objekten.

Till katalogen

För mer information om auktionerna och deras objekt, kontakta kundtjänst,
tel. 0418-599 90, eller epost info@skanesauktionsverk.se

Related Images:

Previous post:

Next post: