Uppsala Auktionskammare Slagauktion tisdag 16 augusti med start klockan 10:00.

by Artnet Scandinavia on 08/13/2016

Post image for Uppsala Auktionskammare Slagauktion  tisdag 16 augusti med start klockan 10:00.

 

Varmt välkommen på visning i Uppsala!

KATALOG

Uppsala Auktionskammare öppnar nu i helgen upp för visningen av höstens första Onlinekvalitetsauktion. Säsongsstarten innebär en synnerligen välfylld auktion med många spännande nummer konst, antikviteter och design.

Vi är stolta att presentera en stor bredd på föremål där de flesta auktionsbesökare bör finna något som ligger i deras intresse. Uppsala Auktionskammare tror också på vikten av att kunna se sitt potentiella inköp presenterat i en vacker uppbyggd auktionsvisning. Kom och låt dig inspireras till det som lyfter just ditt hem eller samling.

Auktionen innehåller del två av försäljningen av Åke Noréns samling av graverade skedar. Samlingen vars första del såldes vid Internationella Kvalitetsauktion i juni är utan tvekan en av Sveriges viktigaste inom sitt område och mängden av kulturhistoriskt intressanta föremål fortsätter att imponera även under denna auktion. Del två av samlingen omfattar auktionsnummer 905-936 i augusti månads Onlinekvalitetsauktion och kommer att fortsätta under kommande Onlinekvalitetsauktion den 27 september.

Slagauktionen äger rum nu på tisdag 16 augusti med start klockan 10:00.

Budgivningen har redan börjat!

Till katalo

Related Images:

Previous post:

Next post: