Skånes Auktionsverk Onlineauktionen startar tisdag 8 februari kl. 18.00

by Artnet Scandinavia on 02/07/2022

Post image for Skånes Auktionsverk Onlineauktionen startar tisdag 8 februari kl. 18.00

 

Februari inleds med en gedigen onlineauktion med flertalet toppobjekt.

På möbelavdelningen finns flera moderna designklassiker. Varför inte bjuda på ett vackert sideboard i jakaranda formgivet av Ib Kofod Larsen? Det finns även bord och stolar av Verner Panton samt fåtöljerna ”Maralunga” av Vico Magistretti som har tillhört Hertha Bengtsson!

För den konstintresserade rekommenderar vi en sober oljemålning av Peter Frie med motiv av blåklockor. Vidare finns verk av Pär Siegård, Michael Qvarsebo, Lis Zwick och Carl Larsson.

På smyckeavdelningen finns tidlösa ringar och halsband av Håkan Orrling och Björn Weckström. Det finns även snygga armbandsur, varav tre i guld av märket Omega.

Var med och bjud på kinesiskt porslin, retroserviser, figuriner av Björn Wiinblad, silverbestick, textilier, en mängd jakttroféer och mycket annat.

Välkommen på visning måndag 7 februari kl 13-19.
Onlineauktionen startar tisdag 8 februari kl. 18.

För er som är i riskgrupp och därför inte vill besöka visningen erbjuder vi självklart extra bildmaterial, eller så kan ni kontakta oss för vidare information om objekten.

Till katalogen ▶

På grund av nya rekommendationer från Folkhälsomyndigheten (21 december) begränsar vi antalet personer inne i lokalen. Ingen tidsbokning krävs utan personalen på Skånes Auktionsverk kommer att hålla uppsikt över besökarantalet. Vi uppmanar alla våra besökare att hålla avstånd och dem som uppvisar symptom att stanna hemma. Vi följer naturligtvis utvecklingen, och skulle läget förändras så kommer vi även fortsättningsvis att följa myndigheternas råd.

För mer information om auktionen och dess objekt, kontakta kundtjänst,
tel. 0418-599 90, eller epost info@skanesauktionsverk.se

+ 46 (0) 418 599 90
www.skanesauktionsverk.se
info@skanesauktionsverk.se

 

Related Images:

Previous post:

Next post: