Skånes Auktionsverk hälsar alla kunder varmt välkomna, Auktion 10 augusti !

by Artnet Scandinavia on 08/05/2021

Post image for Skånes Auktionsverk hälsar alla kunder varmt välkomna, Auktion 10 augusti !

Bild Hans Hedberg

SÄSONGSSTART PÅ SKÅNES AUKTIONSVERK

Skånes Auktionsverk hälsar alla kunder varmt välkomna tillbaka efter sommaruppehållet! Vi rivstartar höstsäsongen med en spännande auktion i konstens tecken. Här hittar ni verk av världsberömda konstnärer som Joan Miró, Pablo Picasso och Salvador Dali, men också av mer lokala konstnärer som Albert Abbe, Gerhard Nordström och Martin Emond för att nämna några.

Även kategorin ”Porslin och Keramik” är fullmatad med åtråvärda pjäser. Vackert genombrutna Musselmalet-serviser från Royal Copenhagen trängs i våra montrar med stengods från bl a Berndt Friberg, Wilhelm Kåge, Stig Lindberg, Lisa Larson och många fler.

Förutom detta har vi också en härlig blandning av föremål från flera århundraden, kanske hittar just du föremålet du sökt efter under lång tid.

Från och med måndag 9 augusti har vi åter öppet enligt våra ordinarie öppettider. Vi ser en stark efterfrågan på objekt, både från våra utländska och svenska kunder. Har du något spännande du funderar på att sälja så passa på att lämna in föremål inför höstens Onlineauktioner.

Välkommen på visning måndag 9 augusti kl. 13-19.
Onlineauktionen startar tisdag 10 augusti kl. 18.

För er som är i riskgrupp och därför inte vill besöka visningen erbjuder vi självklart extra bildmaterial, eller så kan ni kontakta oss för vidare information om objekten.

Till katalogen ▶

Med regeringens förtydligande om hur många personer som får vistas samtidigt i en butikslokal har vi anpassat maxantalet i våra lokaler. Tidsbokning krävs därför inte, utan vi i personalen kommer att ha uppsyn över maxantalet. Skulle lokalen bli fullsatt går det bra att vänta i kundtjänst eller ute så länge. Känner du dig sjuk eller uppvisar symptom så stanna hemma.

För mer information om auktionen och dess objekt, kontakta kundtjänst,
tel. 0418-599 90, eller epost info@skanesauktionsverk.se

Previous post:

Next post: