Skånes Auktionsverk Onlineauktionen startar tisdag 6 oktober kl.18.

by Artnet Scandinavia on 10/01/2020

Post image for Skånes Auktionsverk  Onlineauktionen startar tisdag 6 oktober kl.18.


Precis som löven om hösten sprudlar Vytautas Kasiulis målningar av färg!

På onlineauktionen finns det chans att införskaffa en gouache/pastellmålning föreställande en konstryttare och clown. Vidare på konstavdelningen går det bra att lägga bud på oljemålningar av Jules Schyl, Pär Siegård, Olof Krumlinde och Emil Ekman.

Bland möblerna hittar vi formgivare som Fritz Hansen, Carl Malmsten och Jonas Bolin. Det finns även möbler från Nordiska Kompaniet, Grange och Blå Station.

Det glittrar lite extra på smyckeavdelningen. Bland annat finns det flertalet diamantprydda ringar, broscher och halssmycken i vitguld. Men även utsökta sidenarmband med berlocker i silver av Ole Lynggaard. För herrarna kan vi erbjuda ett Breitling Cosmonaute armbandsur med guld på stål.

Sportfiskaren får inte missa att vi auktionerar ut en samling med fiskeutrustning och material för flugbinderi. Där finns fiskelrullar och spön från Orvis, flugbindarstäd, fiskevästar, knivar och allehanda verktyg.

Botanisera i vår onlinekatalog bland glasserviser, retroporslin, afrikana, orientaliska mattor, silverföremål, skulpturer, vintage och mycket annat!

Välkommen på visning måndag 5 oktober kl. 13-19.
Onlineauktionen startar tisdag 6 oktober kl.18.

För er som är i riskgrupp och därför inte vill besöka visningen erbjuder vi självklart extra bildmaterial, eller så kan ni kontakta oss för vidare information om objekten.

Till katalogen ▶

För mer information om auktionerna och deras objekt, kontakta kundtjänst,
tel. 0418-599 90, eller epost info@skanesauktionsverk.se

Related Images:

Previous post:

Next post: