Bukowskis Klassiska Helsingfors Visning och auktion 18-24 maj

by Artnet Scandinavia on 04/23/2016

Post image for Bukowskis Klassiska Helsingfors  Visning och auktion 18-24 maj

VÄLKOMMEN TILL BUKOWSKIS KLASSISKA I HELSINGFORS

Vårens Klassiska auktion är här och du har chansen att bekanta dig med en fascinerande värld fylld av rariteter inom både konst och antik! Auktionen bjuder bland annat på verk av de största namnen inom den finländska klassiska konsten, så som Amelie Lundahls ”Flicka i lövskog”, målad under hennes mest resultatrika period; Werner Holmbergs ”Höstmorgon”, ett fint exempel på varför Holmberg kallas för en virtuos inom det finländska landskapsmåleriet samt Albert Edelfelts ”På havet: välgörenhetslavering”, en tuschlavering från 1881 som har ingått i ett album med 24 blad av olika konstnärer till förmån för Alexander Dumas skulptur.

Vi erbjuder även en fin samling silver, möbler och andra föremål, bland annat kejserlig stol i försilvrat trä från den ursprungliga inredningen i Kejsarinnan Alexandra Feodorovnas silversalong i Vinterpalatset, samt flera silverföremål och stolar från 1700-talet.

Bland smycken hittar du flera härliga och unika ringar, medaljonger och broscher, bland annat en brosch med ett fem rubel mynt Katarina den stora 1767, flera ringar med safirer och en medaljong i guld och rosenslipade diamanter och emalj.

Besök visningen och bekanta dig med föremålen, våra specialister svara gärna på frågor.

TILL KATALOGEN

AUKTIONSINFO

Visning och auktion 18-24 maj
Auktionsavslut 23-24 maj

Visningen är öppen vardagar kl 11-18, lö-sö kl 11-16,
Stora Robertsgatan 12, Helsingfors

KONTOR/Utlämning Market Hfors
Stora Robertsgatan 4
00120 Helsingfors, Finland

TELEFON
+358-9-6689 110
TELEFONTID
mån – fre 12 – 13, 15 – 17
(lokal tid EET, EEST)

EMAIL
helsinki@bukowskis.com

Related Images:

Previous post:

Next post: