Skånes Auktionsverk Onlineauktionen startar tisdag 5 oktober kl. 18.00 !

by Artnet Scandinavia on 10/01/2021

Post image for Skånes Auktionsverk Onlineauktionen startar tisdag 5 oktober kl. 18.00 !

 

Det blir en spännande blandning av antikviteter och modern design på den kommande onlineauktionen!

Var med och buda hem det stilsäkra soffbordet ”Diplomat” av Josef Frank från Svenskt Tenn. Det finns även golvlampor, soffor, bordslampor och ljusstakar från samma firma. För den som gillar äldre stil finns det bland annat gustavianska möbler som stolar, taburetter och pottskåp.

På konstavdelningen tipsar vi om en surrealistisk oljemålning av Bert Johnny Nilsson. Det finns även verk av Jette Stoltz, Ellen Trotzig, Gustav Arne samt två målningar av Yogimästaren Sohan Qadri.

Smycken och armbandsur finns det gott om på denna onlineauktionen, välj mellan fyra olika Rolex Oyster Perpetual-armbandsur och flertalet vackra klenoder från Ole Lynggaard.
Missa inte heller en underbar matta från Märta Måås-Fjetterström AB av Marianne Richter med namnet ”Rosita Orange”.

Förutom ovan nämnda finns det musselmalet-porslin, figuriner av Lisa Larson, kinesiskt porslin, skulpturer, speglar och allsköns kuriosa.

Välkommen på visning måndag 4 oktober kl. 13-19.
Onlineauktionen startar tisdag 5 oktober kl. 18.

För er som är i riskgrupp och därför inte vill besöka visningen erbjuder vi självklart extra bildmaterial, eller så kan ni kontakta oss för vidare information om objekten.

Till katalogen

Med anledning av att restriktionerna gällande Covid-19 har släppts (29 september) har Skånes Auktionsverk för närvarande inte några speciella begränsningar gällande besökarantal. Vi följer naturligtvis utvecklingen, och skulle läget förändras så kommer vi även fortsättningsvis att följa myndigheternas råd.

Vi uppmanar alla kunder som uppvisar symptom att stanna hemma.

För mer information om auktionen och dess objekt, kontakta kundtjänst,
tel. 0418-599 90, eller epost info@skanesauktionsverk.se

Previous post:

Next post: