Skånes Auktionsverk Onlineauktionen startar tisdag 16 mars kl. 18.

by Artnet Scandinavia on 03/12/2021

Post image for Skånes Auktionsverk Onlineauktionen startar tisdag 16 mars kl. 18.

Bild av Vytautas Kasiulis

Vytautas Kasiulis färgsprakande konstverk hyllas både i Landskrona och i hemlandet Litauen. Hans säregna stil väcker uppmärksamhet och fler och fler samlare eftersöker hans målningar. Var med och bjud på ett av hans praktfulla porträtt på den kommande onlineauktionen!

Vidare på konstavdelningen finns en samling gouacher av Lars Norrman med motiv från bland annat Sydamerika. Det finns även tre poppiga reliefer med fantasidekor av Beverloo Corneille som nu söker nya ägare.

På möbelavdelningen rekommenderar vi safaristolar av Kaare Klint och karmfåtöljer av Folke Ohlsson. Onlineauktionen är fylld med porslin och keramik av både äldre och modernare karaktär. Det finns serviser tillverkade av både Meissen och Royal Copenhagen. Eller varför inte duka upp hemma med en retroklassiker som servisen ”Tarantella” från Gefle Porslinsfabrik?

Bland smyckena finns det gedigna guldarmband varav ett har dekor av mytologiska gudomligheter. Missa inte heller en rubinring med briljantslipade diamanter märkt WA Bolin.

Botanisera bland Lisa Larson-figuriner, accessoarer från Mulberry och Christian Dior, kinesiskt porslin, silverföremål, mattor, glasserviser och mycket mer!

Med regeringens förtydligande om hur många personer som får vistas samtidigt i en butikslokal har vi anpassat maxantalet i våra lokaler. Tidsbokning krävs därför inte, utan vi i personalen kommer att ha uppsyn över maxantalet. Skulle lokalen bli fullsatt går det bra att vänta i kundtjänst eller ute så länge. Känner du dig sjuk eller uppvisar symptom så stanna hemma.

Välkommen på visning måndag 15 mars kl. 13-19.
Onlineauktionen startar tisdag 16 mars kl. 18.

För er som är i riskgrupp och därför inte vill besöka visningen erbjuder vi självklart extra bildmaterial, eller så kan ni kontakta oss för vidare information om objekten.

Till katalogen

Related Images:

Previous post:

Next post: