Skånes Auktionsverk Auktionen startar tisdag 8 augusti kl 18.00

by Artnet Scandinavia on 08/03/2023

Post image for Skånes Auktionsverk   Auktionen startar tisdag 8 augusti kl 18.00

Måleri av Albert Abbe

Välkommen till vår nya hemsida!

Välkomna till en ny härlig auktionssäsong! Och välkomna till vårt nya auktionssystem! Vår nästa auktion bjuder på allehanda spännande designobjekt, bland annat en soffgrupp ”Arabesk” av Folke Jansson, ett par PK22 fåtöljer av Poul Kjareholm samt Yngve Ekströms klassiska ”Lamino”. Andy Warhols färgseriegrafier ”Marilyn Monroe” och en akvarell av Frederic Marlett Bell-Smith märks bland bildkonsten. Missa inte heller en rokokospegel av Nils Meunier och ett flertal rop samehantverk. Dessutom många fina smycken med diamanter, safirer och andra färgsprakande stenar. Auktionen innebär också premiär för vårt nya auktionssystem Bidflow. Precis som förut kommer objekten att säljas på Onlineauktion, men avslutningen av varje auktion kommer att se lite annorlunda ut då objekten avslutas genom att ”klubbas” ett i sänder i en liveauktion. Det går såklart att bjuda online ända fram till auktionsavslut på varje objekt. Det blir många spännande förändringar och förbättringar som kommer att göra det både roligare och enklare att handla på Skånes Auktionsverk, bland annat:

 

Ny hemsida med auktionsportalen bättre integrerad i hemsidan.

En annan förändring är att vi marknadsanpassar vår köparavgift. Då många av våra kostnader har ökat p.g.a. allmänna prisökningar höjer vi vår köparprovision till 25%, liksom de flesta större och mellanstora auktionshus i landet redan har gjort.

Vi ser fram emot en spännande auktionssäsong tillsammans!

Obs! Alla våra kunder har förts över till kundregistret i det nya systemet. För att kunna logga in på ditt konto i Bidflow, gå till ”Logga in” i menyraden överst och klicka på ”Glömt lösenord” och ange den mailadress som du har registrerad hos oss sedan tidigare.

Har du fakturor eller redovisningar som du vill komma åt i vårt gamla system så går det att komma åt ett litet tag till via ”Mina sidor” om du följer länken till slutpriserna på Keramikauktionen.

Visning måndag 7 augusti 13-19
Auktionen startar tisdag 8 augusti kl 18

Till katalogen ▶

För mer information om auktionen och dess objekt, kontakta kundtjänst,
tel. 0418-599 90, eller epost info@skanesauktionsverk.se

 

 

Related Images:

Previous post:

Next post: