Skånes Auktionsverk ASIAN SALE 27 JUNI / ONLINEAUKTION 28 JUNI !

by Artnet Scandinavia on 06/23/2022

Post image for Skånes Auktionsverk ASIAN SALE 27 JUNI / ONLINEAUKTION 28 JUNI !

 

 

 

Vi avslutar säsongen med två spännande Onlineauktioner! Den första, Asian Sale, äger rum på måndag 27 juni där det finns möjlighet att bjuda på orientaliskt porslin, vapen och konsthantverk från flera olika samlingar.

Den vanliga Onlineauktion fortsätter sedan på tisdag 28 juni och den inleds med en samling figuriner och vaser från bl.a. Royal Copenhagen. Botanisera bland isbjörnar, ugglor, hundar och art nouveau-pjäser. På möbelavdelningen kan vi locka med designernamn som Hans J Wegner, Bruno Mathsson, Mats Theselius och Börge Mogensen.

För konstälskaren går det bra att lägga bud på verk av Mosse Stoopendaal, Ola Billgren och Fabian Lundqvist. Missa inte heller en utsökt Rolex Daytona Panda, som är ett av Onlineauktionens toppobjekt! Bland smyckena finns det collier av Ole Lynggaard och Håkan Orrling, flertalet lösa rubiner och guldarmband samt halssmycke av Wiwen Nilsson.

Välkommen på visning måndag 27 juni kl. 13-19. Den första Onlineauktionen Asian Sale startar måndag 27 juni kl. 18. På denna auktionen gäller ej ångerrätten, då det finns möjlighet att lämna bud personligen under auktionen.
Den vanliga Onlineauktionen startar tisdag 28 juni kl. 18.

Vi på Skånes Auktionsverk önskar alla en fantastisk sommar så ses vi åter i augusti!

Till katalogen för Asian Sale 27/6 ▶

Till katalogen för Onlineauktion 28/6 ▶

För mer information om auktionen och dess objekt, kontakta kundtjänst,
tel. 0418-599 90, eller epost info@skanesauktionsverk.se

Previous post:

Next post: