Skånes Auktionsverk Onlineauktionen startar tisdag 19 oktober kl. 18.00 Välkomna

by Artnet Scandinavia on 10/14/2021

Post image for Skånes Auktionsverk Onlineauktionen startar tisdag 19 oktober kl. 18.00 Välkomna

Väska Hermes

Vi på Skånes Auktionsverk gillar samlingar!

På den kommande onlineauktionen finns det både konstglas och vintageföremål från två olika samlare. Bland konstglaset finns det pjäser av de stora svenska formgivarna som Edward Hald, Simon Gate, Wilke Adolfsson, Vicke Lindstrand och Eva Englund, för att nämna några.

På vår fashion-avdelning hittar ni accessoarer från Hermès, Louis Vuitton, Burberry och Moschino. Det finns även skor i nyskick från Bruno Magli, Salvatore Ferragamo och Pertti Palmroth. Vidare går det bra att buda hem klädesplagg från Ralph Lauren, Burberry, Lars Wallin och Dolce & Gabbana.

På konstavdelningen kan vi locka med oljemålningar av Agnes Cleve, Agda Holst, Josep Baques och flera landskapsskildringar av Albert Abbe.

Smyckemontern är alltid välfylld med glittrande godbitar. Där finns smaragdarmband, diamantringar och gedigna guldlänkar. Missa inte heller flertalet vackra collierer med odlade sötvattenpärlor.

Förutom ovan nämnda klenoder finns det spännande skandinavisk keramik, mattor och textilier, silverbestick, kinesiskt porslin, golvlampor, takarmaturer och mycket mer!

Välkommen på visning måndag 18 oktober kl. 13-19.
Onlineauktionen startar tisdag 19 oktober kl. 18.

För er som är i riskgrupp och därför inte vill besöka visningen erbjuder vi självklart extra bildmaterial, eller så kan ni kontakta oss för vidare information om objekten.

Till katalogen ▶

Med anledning av att restriktionerna gällande Covid-19 har släppts (29 september) har Skånes Auktionsverk för närvarande inte några speciella begränsningar gällande besökarantal. Vi följer naturligtvis utvecklingen, och skulle läget förändras så kommer vi även fortsättningsvis att följa myndigheternas råd.

Vi uppmanar alla kunder som uppvisar symptom att stanna hemma.

För mer information om auktionen och dess objekt, kontakta kundtjänst,
tel. 0418-599 90, eller epost info@skanesauktionsverk.se

Previous post:

Next post: