Skånes Auktionsverk En fullspäckad onlineauktion väntar den 24 Augusti !

by Artnet Scandinavia on 08/19/2021

Post image for Skånes Auktionsverk En fullspäckad onlineauktion väntar  den 24 Augusti !

Bild  ARDY STRÜWER

En fullspäckad onlineauktion väntar!

Det finns mängder med intressanta föremål, bland annat vacker keramik av Åke Holm, Yngve Blixt, Carl Harry Stålhane, Gunnar Nylund och Berndt Friberg.

På konstavdelningen kan vi erbjuda oljemålningar av Juan Medina och Gerhard Nordström. Det finns även spännande grafik och utställningsaffischer av Sture Johannesson och Joan Miró.

På möbelavdelningen går det bland annat bra att buda på ett skåp av Axel Einar Hjort, en soffa av Arne Norell och karmstolar av Alvar Aalto.

Den som samlar på föremål knutna till Baltiska utställningen i Malmö 1914 har möjlighet att utöka sin samling med allehanda klenoder. Till utbudet hör textilier, porslin, glas, affischer, biljetter, dosor och bruksföremål.

Som alltid finns det utsökta smycken till försäljning. Vi tipsar om ett armband i 18K med briljantslipade diamanter på ca 12,77 c. Det finns även guldringar, halssmycken och örhängen till försäljning.

Välkommen på visning måndag 23 augusti kl. 13-19.
Onlineauktionen startar tisdag 24 augusti kl. 18..

För er som är i riskgrupp och därför inte vill besöka visningen erbjuder vi självklart extra bildmaterial, eller så kan ni kontakta oss för vidare information om objekten.

Till katalogen

Med regeringens förtydligande om hur många personer som får vistas samtidigt i en butikslokal har vi anpassat maxantalet i våra lokaler. Tidsbokning krävs därför inte, utan vi i personalen kommer att ha uppsyn över maxantalet. Skulle lokalen bli fullsatt går det bra att vänta i kundtjänst eller ute så länge. Känner du dig sjuk eller uppvisar symptom så stanna hemma.

För mer information om auktionen och dess objekt, kontakta kundtjänst,
tel. 0418-599 90, eller epost info@skanesauktionsverk.se

Previous post:

Next post: