Uppsala Auktionskammare NYA REPRESENTANTER I SKÅNE !

by Artnet Scandinavia on 04/22/2018

Post image for Uppsala Auktionskammare    NYA REPRESENTANTER I SKÅNE !

 

NYA REPRESENTANTER I SKÅNE

Uppsala Auktionskammare har inlett ett samarbete med Elisabeth Wachtmeister och Sophie Berntson som nya representanter i Skåne.
 
–  Elisabeth och jag har känt varandra i närmare fyrtio år, ända sedan hon anställde mig på Bukowskis i Malmö 1980. Hon har en gedigen erfarenhet av auktionsbranschen och ett mycket brett kontaktnät. Det känns fantastiskt roligt att få arbeta tillsammans igen och att cirkeln nu är sluten, säger Knut Knutson, huvudägare.
 
Elisabeth och Sophie kommer att, i nära samarbete med Oscar Silfverhielm som är ansvarig för Uppsala Auktionskammares nyöppnade kontor på Östergatan 4 i Malmö, arbeta med rådgivning, värdering och inlämning till våra kvalitetsauktioner.
 
–  Det är väldigt roligt att Sophie och jag nu blir en del av ett sådant entusiastiskt företag som Uppsala Auktionskammare med härliga kollegor. Vi ser fram emot samarbetet med såväl gamla som nya kunder, säger Elisabeth Wachtmeister.
 
Just nu pågår slutinlämning till vår kommande Internationella Kvalitetsauktion 12 – 15 juni 2018. Kontakta vårt nya team i Skåne snarast för fri värdering och inlämning.

 

Kontakta oss direkt för hembesök, personlig rådgivning och inlämning:

Knut Knutson
Chefsintendent
0708 – 12 12 27
mail@uppsalaauktion.se
Elisabeth Wachtmeister
Representant
0709 – 85 92 22   
wachtmeister@uppsalaauktion.se
Sophie Berntson
Representant
0708 – 75 57 51 
berntson@uppsalaauktion.se
Oscar Silfverhielm
Ansvarig i Skåne
0706 – 04 76 66
silfverhielm@uppsalaauktion.se
 

Previous post:

Next post: