Stockholms Auktionsverk Li Pamp ny VD för Stockholms Auktionsverk !

by Artnet Scandinavia on 06/24/2021

Post image for Stockholms Auktionsverk Li Pamp ny VD för Stockholms Auktionsverk !

Li Pamp ny VD för Stockholms Auktionsverk

Li Pamp har utsetts till ny VD för Stockholms Auktionsverk och kommer att tillträda sin tjänst i mitten av augusti. Li har en gedigen bakgrund från både konst- och antikbranschen och har tidigare arbetat med bland annat Bukowskis och Stockholms Auktionsverk, och nu senast som rektor för Auctionets utbildningssatsning Auctionet Academy. Hon är en välkänd profil i TV-sammanhang och har medverkat i en rad välkända antikprogram.

”Jag känner mig oerhört stolt och glad över att få möjligheten att leda världens äldsta auktionshus in i framtiden” säger Li Pamp. ”Min ambition är att tillsammans med alla väldigt kunniga och engagerade medarbetare återta positionen som det självklara valet för försäljningar av så väl hela hem som de mest exklusiva föremålen inom fine art. Vi har ett hårt arbete framför oss, men jag är övertygad om att vi kommer att lyckas” fortsätter Li.

”En bättre person att leda Stockholms Auktionsverk skulle jag inte kunna tänka mig, så jag blev väldigt glad när Li tackade ja till uppdraget” säger Niklas Söderholm, styrelseordförande. ”Jag har det senaste året haft möjligheten att arbeta nära Li via Auctionet och jag är övertygad om att hennes energi och passion tillsammans med hennes kunskap och stora kontaktnät kommer att bli en positiv injektion i Stockholms Auktionsverk” avslutar Niklas Söderholm”.

Related Images:

Previous post:

Next post: