Uppsala Auktionskammare Hög tid för inlämning till Bokauktion!

by Artnet Scandinavia on 01/28/2016

Post image for Uppsala Auktionskammare  Hög tid för inlämning till Bokauktion!

 

Hög tid för inlämning till Bokauktion!

Förberedelserna inför nästa bokauktion på Crafoord Auktioner i Lund är i full gång. Nu är det dags att lämna in böcker, boksamlingar, autografer, handskrifter och fotografier till försäljning. Bokauktionen är planerad till maj 2016.

Crafoord Auktioner söker såväl äldre böcker och hela boksamlingar som modern sällsynt litteratur, oberoende av språk och i god kondition. De senaste åren har de även framgångsrikt breddat sina auktioner med autografer, handskrifter, kartor, fotografier och serietidningar.

Crafoord Auktioner är idag ett av endast två auktionshus i Sverige med specialauktioner för böcker och handskrifter. Tack vare god internationell marknadsföring har auktionerna haft framgång med rariteter inom de flesta språkområden. Auktionskatalogerna når ut till många köpstarka kunder över hela världen.

Välkommen att kontakta deras värderingsman för böcker Torgny Schunnesson:torgny@schunnesson.com eller på telefon 0705 – 84 48 17.
Bokexperten Torgny Schunnesson gör hembesök över hela landet och kan bidra med professionell värdering av böcker, boksamlingar, autografer, handskrifter och foto.

Crafoord Auktioner i Lund är ett helägt dotterbolag till Uppsala Auktionskammare.

Related Images:

Previous post:

Next post: