Uppsala Auktionskammare fullspäckat år som bjöd på många toppnoteringar !

by Artnet Scandinavia on 01/22/2015

Post image for Uppsala Auktionskammare fullspäckat år  som bjöd på många toppnoteringar !

 

Nytt år – nya rekordpriser?!

Efter ett fullspäckat år 2014 som bjöd på många toppnoteringar är vi nu med ödmjukhet förväntansfulla och ser fram emot ett lika spännande år 2015. Med extern världsledande expertis, kraftfull internationell annonsering, engagerade medarbetare och ett stort världsomspännande kontaktnät av kunder finns alla förutsättningar för att ditt konstverk eller konstföremål också kan bli en rekordförsäljning.Inlämningen till vårens kvalitetsauktioner har nu börjat. Med experten Knut Knutson i spetsen kommer våra värderingsmän under kommande månader att besöka hela Sverige och övriga Norden.

Kontakta oss för fri värdering och för bokning av hembesök, ring 018 – 12 12 22
eller skicka e-post till: mail@uppsalaauktion.se

Du är också varmt välkommen in till något av våra kontor för fri värdering samt inlämning:

Dragarbrunnsgatan 73, Uppsala.  Hitta hit >
Nybrogatan 20, StockholmHitta hit >
Kungsportsavenyen 41, Göteborg.  Hitta hit >

Ryska skatter sökes i StockholmUppsala Auktionskammare har en lång och framgångsrik historia och erfarenhet av att sälja ryskt måleri och ryskt konsthantverk. År 2004 var vi det första auktionshuset i Norden med att skapa en egen auktionskatalog för ryskt måleri och konsthantverk; Russian Sale. Sedan dess har vi sålt ryska objekt för mer än 300 miljoner kronor och är därmed Nordens ledande auktionshus inom rysk konst och konsthantverk.

Onsdagen den 21 januari håller våra experter Rikard Klev och Fabian Arnheim-Olofsson öppen mottagning på vårt Stockholmskontor för fri värdering samt inlämning av rysk konst och ryskt konsthantverk så som silver, ikoner och Fabergé.

Värderingsdag i Stockholm
Onsdag 21 januari, kl. 10.00-17.00

Related Images:

Previous post:

Next post: