Stor värderingsdag av kinesiskt porslin och asiatiskt konsthantverk 14 sept.

by Artnet Scandinavia on 09/11/2014

Post image for Stor värderingsdag av kinesiskt porslin och asiatiskt konsthantverk 14 sept.

Söndag 14 september

.

Uppsala Auktionskammare är stolta över att, som enda auktionshus, få medverka vid Östasiatiska museets Asienfestival som äger rum nu på söndag den 14:e september. Våra experter finns på plats hela dagen för att svara på dina frågor kring asiatiska föremål samt utföra kostnadsfria värderingar.

Dessutom håller vår expert Knut Knutson ett spännande och lärofyllt föredrag ”Kinesiska Skatter –
en ny och gammal marknad”. Föredraget äger rum kl. 15:00. Missa inte denna chans att få lära dig
mer om den mycket explosiva auktionsmarknaden för kinesiskt porslin och asiatiskt konsthantverk.

Asienfestivalen på Östasiatiska museet bjuder även på aktiviteter för hela familjen. Prova på japanskt bågskytte och kortspel eller kanske testa på kinesisk qi-gong. Se fartfylld dans, prova en japansk kimono, lär dig drapera en indisk sari och att arrangera blommor på japanskt vis. Familjevisningar i museets utställning och mycket mer. Läs mer och se hela programmet här.

Fri värdering
Har du frågor om asiatiskt porslin och konsthantverk eller kanske ett föremål du har funderingar kring? Har du kanske en oanad dyrgrip hemma? Missa då inte detta tillfälle att få träffa våra experter och visa upp dina föremål. Våra experter kommer finnas på plats hela dagen för att både svara på dina frågor och för att utföra kostnadsfria värderingar. Varmt välkommen!

Related Images:

Previous post:

Next post: