Stockholms Auktionverk Dags för vårstädning? Sälj gratis på auktion !

by Artnet Scandinavia on 04/29/2020

Post image for Stockholms Auktionverk   Dags för vårstädning? Sälj gratis på auktion !

 

Dags för vårstädning?
Sälj gratis på auktionVåra köpstarka kunder shoppar online som aldrig förr. När du säljer hos oss exponeras dina föremål både på online.auktionsverket.se och Lauritz.com där vi har över 100 000 besök dagligen.Så vi har köparna! Har du varorna?Vi erbjuder just nu gratis säljprovision t.o.m. den 30 april om du lämnar in föremål till försäljning på onlineauktion. Erbjudandet gäller föremål som värderats till 3000 SEK eller mer. Du sparar den normala säljprovisionen om 15%. Klubbslagsavgift tillkommer med 150 SEK.Det är tryggt att sälja på onlineauktion. Vi erbjuder värdering per telefon, live-video eller mejl. Du är alltid välkommen att besöka våra auktionslokaler där vi har gott om plats att hålla behörigt avstånd, precis som att du kan boka ett hembesök med en av våra experter. Vi hämtar också det du vill sälja utan extra kostnad!

Sälj utan kostnad på nästa Lilla Kvalitén!

Just nu kan du fram till den 30 april sälja gratis på alla våra onlineauktioner och det gäller även vår populära Fine Art onlineauktion Lilla Kvalitén. Erbjudandet gäller föremål som värderats till 3000 SEK eller mer. Du sparar den normala säljprovisionen om 15%. Klubbslagsavgift tillkommer med 150 SEK.

Lilla Kvalitén visar ett urval av föremål inom olika områden och epoker med avslut online. Här presenteras såväl enskilda samlingar som handplockade objekt inom exempelvis konst, design och antikviteter. Vårens två första auktioner har bjudit på höga slutpriser, så ta chansen och sälj på nästa Lilla Kvalitén!

Visning Nybrogatan 32 i Stockholm, auktion online 10 maj.

Kontakta våra specialister redan idag för värdering och inlämning. Vi tar gärna emot värdering över mejl och telefon. Just nu erbjuder vi även kostnadsfri upphämtning av föremål efter överenskommelse!

Kundtjänst
Tel 08-453 67 50
fineart@auktionsverket.se
 
 

Previous post:

Next post: