Stockholms Auktionsverk Sälj och köp tryggt på auktion – utan att gå utanför dörren!

by Artnet Scandinavia on 01/16/2021

Post image for Stockholms Auktionsverk Sälj och köp tryggt på auktion – utan att gå utanför dörren!
Sälj och köp tryggt på auktion – utan att gå utanför dörren!

Vi värderar dina föremål tryggt och utan kostnad via mail och videolänk, per telefon eller hembesök. Vi erbjuder även fri upphämtning av det du vill sälja på auktion.

Kom ihåg att du också tryggt kan bjuda och köpa på auktion. Du kan som alltid få ditt föremål hemskickat eller hämta ditt köp i våra stora auktionslokaler där vi har gott om plats att hålla rekommenderade avstånd.

Träffa vår värderingsexpert Malin Rebessi i Verket #2!

I den nya utgåvan av vårt magasin Verket har vi valt att porträttera flera karismatiska personligheter – alla med något speciellt på hjärtat – som vi har mött i och kring våra dagliga online- och Fine Art-auktioner.

Här träffar du värderingsexperten Malin Rebessi, som beskriver sin vardag i den förunderliga värld av auktioner hos oss i världens äldsta auktionshus. Malin berättar hur hon genomför en värdering och hur enkelt det egentligen är som kund när man väljer att sälja på auktion.

Som värderingsexpert besöker Malin Rebessi många personer i deras privata hem och i Verket tar hon med läsaren på en spännande hemvärdering hos kunden Magnus Ahlström.

Läs den stora intervjun med Malin Rebessi i Verket nr 2, där hon bland annat beskriver ett föremåls resa från värdering till försäljning på auktion.

 

Modern belysning

Castiglioni, Vico Magistretti, Arne Jacobsen, Poul Henningsen är bara några få av alla de kända formgivare vi hittar i vår pågående auktion Modern belysning.

Visning Slakthusgatan 22, Globen
Auktion online 10 januari

Related Images:

Previous post:

Next post: