Stockholms Auktionsverks välgörenhets auktion Operan Slutpriser !

by Artnet Scandinavia on 09/24/2018

Post image for Stockholms Auktionsverks välgörenhets auktion Operan Slutpriser !

 

 

Katalog slutpriser

Utlämning: 

Utlämning av inropade föremål sker från Kungliga Operan, Gustav Adolfs Torg 2, efter att köparna erhållit köparbrev. Köparbreven levereras under dagen den 25 oktober. 

Resultat:

Auktionsresultatet meddelas under eftermiddagen den 25 oktober

Sagolik  välgörenhetsauktion i Operans Guldfoajé!

Den 24 oktober, kan du ropa in Askungens vagn, skräddarsydda balettklänningar av Lars Wallin och en bevingad Pegasus på en unik välgörenhetsauktion på Kungliga Operan.

Imorgon, den 24 oktober, ser repertoaren lite annorlunda ut på Kungliga Operan. Barnebys kommer i ett samarbete med Operan och Stockholms Auktionsverk inta den strålande Guldfoajén tillsammans med ett femtiotal föremål från Operans arkiv, vilka kommer auktioneras ut till välgörande ändamål.

De femtio utropen består av trettio klädesplagg och femton föremål från olika opera- och balettuppsättningar utöver fem upplevelser. Bland annat kommer det finnas klänningar som burits av inga mindre än Sveriges riktiga prinsessor, Askungens vagn (i helt fungerande skick!), drömlika tutus och en fullskalig Pegasus.

Syftet med auktionen är att samla in pengar till initiativet Unga på Operan. Operan finansieras framförallt av statliga medel men för att verksamheten ska kunna ägna sig åt att främja kulturen bland unga, och bland annat bjuda in barn och ungdomar som annars kanske är helt oinvigda operabesökare, behövs ytterligare resurser.

Fram till kl 17 den 24 oktober finns möjlighet att buda online hos Stockholms Auktionsverk. Efter det är det bud i salen samt telefonbud som gäller.

Slagauktion 24/10 kl 18.30 – 20.30 i Guldfoajén på Kungliga Operan, Gustav Adolfs Torg 2.
(OBS! Endast inbjudna)

Läs mer om auktionen här

Kungliga Operans välgörenhetsauktion – så här lägger du bud!

I kväll kan du ropa in Askungens vagn, skräddarsydda balettklänningar av Lars Wallin, en bevingad Pegasus och mycket annat på en unik välgörenhetsauktion på Kungliga Operan. Auktionen är ett samarbete mellan Barnebys, Kungliga Operan och Stockholms Auktionsverk till förmån för Unga på Operan.

Så här du lägger bud

Onlinebud

Fram till kl 17 ikväll kan du lägga ett onlinebud, allt som krävs är att du är registrerad som kund.
Om du inte redan är kund, registrera dig här

Telefonbud
Vill du vara med och lägga bud per telefon? Anmäl dig senast kl 17 till fineart@auktionsverket.se

Ett urval av föremålen visas på Kungliga Operan, Gustav Adolfs Torg 2, idag mellan kl 15-18.

 

Related Images:

Previous post:

Next post: