Stockholms Auktionsverk Online Slakthusgatan 22 vid Globen.

by Artnet Scandinavia on 02/05/2016

Post image for Stockholms Auktionsverk Online Slakthusgatan 22 vid Globen.

Nu kan du därför även lämna in varor i vår nya inspirerande avdelning för onlineauktioner på Slakthusgatan 22 vid Globen.

Välkommen till:
Stockholms Auktionsverk Online
Slakthusgatan 22
121 62 Johanneshov

Vardagar kl. 10-18, lördagar kl 10-16

Som världens äldsta auktionshus är det mycket viktigt för oss att behålla vår dynamik och ligga i framkant av utvecklingen i branschen. Vi är mitt uppe i en intensiv och spännande utvecklingsprocess med ett ännu större fokus på onlineauktioner. En framgångsrik satsning som har gjort att vi redan nu håller på att växa ur våra annars stora och helt nyrenoverade lokaler i Magasin 5 i Frihamnen.

Därför öppnar vi ännu en avdelning för onlineauktioner på Slakthusgatan. Precis som hos Stockholms Auktionsverk på Magasin 5 kommer man att kunna lämna in varor för försäljning på onlineauktion på Slakthusgatan vardagar och lördagar. Våra kunniga experter står redo att hälsa dig och dina varor välkomna. Dina varor läggs ut på auktion inom några dagar, och varorna visas både på online.auktionsverket.se och på Lauritz.com, med totalt 154 000 dagliga besök. Kunderna kommer från 200 länder. I det nya auktionshuset är det öppet för visning varje dag så att du som bjuder kan inspireras till nya köp.

Stockholms Auktionsverk är en del av Lauritz.com Group. Lauritz.com har de senaste åren utvidgat sin familj med flera mycket välrenommerade auktionshus i både Sverige och Tyskland. Vi har som koncern nu 25 auktionshus i fyra länder, där säljare varje dag kan lämna in föremål till onlineauktion och köpare titta närmre på varor. Du kan lägga bud på omkring 12 000 varor dygnet runt på vår och Lauritz.coms vanliga webbplats, app och mobila webbplats.

För mer information om inlämning kontakta
Maria Granström
08-453 67 24 • maria.granstrom@auktionsverket.se

Related Images:

Previous post:

Next post: