Stockholms Auktionsverk Möt entusiasm hos världens äldsta Auktionshus

by Artnet Scandinavia on 03/08/2016

Post image for Stockholms Auktionsverk     Möt entusiasm hos världens äldsta Auktionshus

 

Sofie Bexhed och Jonatan Jahn – två av Sveriges främsta specialister inom sina respektive områden – värderar konst och design för att uppnå ett så korrekt slutpris som möjligt på våra auktioner. Nu är det hög tid att lämna in till Moderna! Vi söker konst av Isaac Grünewald, GAN, Einar Jolin, Nils Dardel, Sigrid Hjertén, Olle Baertling, Agnes Cleve, Ragnar Sandberg, Otto G. Carlsund, Eric Grate, Pablo Picasso, Fernand Léger, Lucio Fontana, Alexander Calder, Yves Klein, Joan Miró, Marc Chagall,  Delaunay och Victor Vasarely samt design av Josef Frank, Axel Einar Hjorth, Finn Juhl, Märta Måås-Fjetterström, Berndt Friberg, Birger Kaipiainen, Edvin Öhrström med flera.

För fri värdering och rådgivning inför försäljning kontakta:
Sofie Bexhed, konst, 0733-40 67 54 • sofie.bexhed@auktionsverket.se
Jonatan Jahn, design, 0733-40 67 31 • jonatan.jahn@auktionsverket.se

Stockholms Auktionsverks
nya digitala kataloger
når en hel värld!

Världen digitaliseras och internationaliseras allt snabbare. Stockholms Auktionsverk följer som alltid med i den digitala utvecklingen. Därför blir de tryckta katalogerna till alla klassiska kvalitetsauktioner nu exklusiva onlinekataloger.

Det innebär att föremålen får en större exponering och kan spridas till samlare och finsmakare över hela världen, i stället för som tidigare, tryckta kataloger till en utvald skara företrädesvis skandinaviska köpare. Det är en utveckling som gynnar marknadsföringen av våra traditionella kvalitetsauktioner med slagauktioner och visningar på Nybrogatan.

Related Images:

Previous post:

Next post: