Skånes Auktionsverk Onlineauktionen startar tisdag 9 juni kl. 18.00

by Artnet Scandinavia on 06/04/2020

Post image for Skånes Auktionsverk   Onlineauktionen startar tisdag 9 juni kl. 18.00
 

I svåra tider och under rådande omständigheter får man hjälpas åt!

Därför inleder vi vår kommande auktion med 90 rop där intäkterna går till Landskrona Direkt – ortens tidning på nätet. Detta för att de ska kunna fortsätta verka och leverera lokala nyheter länge framöver. Bland de donerade objekten finns bland annat fotokonst med namn som Christer Strömholm, Örjan Kristenson och Jean Hermanson. Vidare finns det konstverk av Petra Marklund, Sofia Björne, Tomas Di Leva, Peter Plato och Etiskvandalism. Var med och stöd Landskrona Direkt och buda hem något fint till dig själv eller någon du håller kär!

Vi fortsätter Onlineauktionen och utökar fotokonstens marknad med två starka namn: Mike Kelley och Thomas Ruff. Två i sig olika visionärer men som båda har gjort bestående avtryck i den samtida konstvärlden. Förutom fotokonst finns det målningar av Axel Olson, Jörgen Waring, Kai Glans och Gerhard Wihlborg.

På möbelavdelningen finns det flertalet designklassiker från Svenskt Tenn med formgivning av Josef Frank. Andra namn att nämna är Bruno Mathsson, Arne Jacobsen och Bengt Ruda.

Något som aldrig tycks sina på Skånes Auktionsverk är guld- och diamantsmycken. Välj mellan allt från enklare halskedjor till gedigna bismarcklänkar. Ett av Onlineauktionens toppobjekt är en vitguldsring med en briljantslipad diamant på 1,20 ct. Det finns även armbandsur av märket Omega, ett herr och ett damur, av yppersta kvalité.

Det finns föremål för allas tycke och smak, och kom ihåg att de första 90 ropen säljes till stöd för Landskrona Direkts överlevnad.

Välkommen på visning måndag 8 juni kl. 13-19.
Onlineauktionen startar tisdag 9 juni kl. 18.

För er som är i riskgrupp och därför inte vill besöka visningen erbjuder vi självklart extra bildmaterial, eller så kan ni kontakta oss för vidare information om objekten.

Till katalogen ▶

För mer information om auktionerna och deras objekt, kontakta kundtjänst,
tel. 0418-599 90, eller epost info@skanesauktionsverk.se

Ni har väl inte missat att Skånes Packing & Shipping har sänkt sina pack- och transportavgifter? För mer information se hemsidan.

Objekt med utropspris från vänster: 177. OMEGA CONSTELLATION, herrarmbandsur, boett i 18K guld med

Objekt med utropspris från vänster: 177. OMEGA CONSTELLATION, herrarmbandsur, boett i 18K guld med ”Pie pan” urtavla, SEK 30 000. 192. GUNNAR NYLUND, figurin i glaserat stengods i form av papegoja, SEK 2 000. 1. CHRISTER STRÖMHOLM, silvergelatinfotografi, ”Bleka damen, Barcelona 1959”, SEK 35 000-40 000. 210. JOSEF FRANK, golvlampor, ett par, modell 1842, firma Svenskt Tenn, SEK 15 000. 16. ETISK VANDALISM, gatuskylt, ”Herr Speleman”, SEK 3 000.


www.skanesauktionsverk.se

 
Vänligen svara inte på detta meddelande direkt, utan skriv till info@skanesauktionsverk.se, svarsadressen används endast för kontroll av olevererad epost och läses mycket sällan.
Please don’t answer to this message directly as it goes to a no-reply address and is seldom read. Please use info@skanesauktionsverk.se to contact us.

Previous post:

Next post: