Skånes Auktionsverk Onlineauktionen startar tisdag 23 augusti kl. 18.00

by Artnet Scandinavia on 08/19/2022

Post image for Skånes Auktionsverk    Onlineauktionen startar tisdag 23 augusti kl. 18.00

Än så länge sveper sommarvindar fram genom Sverige, men ta en paus i värmen och botanisera bland alla spännande föremål i vår onlinekatalog.

Vi kan erbjuda porslin från Royal Copenhagen, bland annat en ovanlig praktjardinjär i Musselmalet helblond. Det finns även assietter och servisdelar med guldkantad dekor.

På konstavdelningen finns det en pastell av Vytautas Kasiulis med motiv av två män i handgemäng. Vidare går det bra att bjuda på flera målningar av Eric Cederberg.

Bland möblerna har vi flera pjäser tillverkade i jakaranda, t.ex. två fåtöljer från Bröderna Andersson, ett sideboard av Svante Skogh och ett soffbord av Erling Wiksjö. Det finns även stilrena klassiker som Jetson-fåtöljen av Bruno Mathsson.

Det glittrar till lite extra i smyckemontern från en solitärring med en briljantslipad diamant på ca 1,03 ct. Som alltid finns det mängder med guldsmycken att välja på samt ett par lås och collier från Ole Lynggaard.

Förkovra er bland konstglas, porslin, silverföremål, mattor, musikinstrument, bronsskulpturer och alla möjliga udda ting!

Välkommen på visning måndag 22 augusti kl. 13-19.
Onlineauktionen startar tisdag 23 augusti kl. 18.

 

Till katalogen ▶

För mer information om auktionen och dess objekt, kontakta kundtjänst,
tel. 0418-599 90, eller epost info@skanesauktionsverk.se

Related Images:

Previous post:

Next post: