Skånes Auktionsverk Onlineauktionen startar tisdag 22 juni kl. 18.00

by Artnet Scandinavia on 06/17/2021

Post image for Skånes Auktionsverk Onlineauktionen startar tisdag 22 juni kl. 18.00

Nostalgin flödar på Skånes Auktionsverk

Vi inleder onlineauktionen med en samling retroföremål och nostalgica. Här finns verkligen allt för den kräsne intressenten! Var med och buda på enarmade banditer, kassaapparater, konfektburkar, reklamskyltar, godisautomater och leksaksbilar. En pärla bland samlingen är en enarmad bandit, Jennings, Star-Chief, från 1950-talet.

Bland övriga föremål tipsar vi om en Jetson-fåtölj av Bruno Mathsson, ett Breitling Galactic 36 armbandsur, briljantslipade diamanter, varav den största på ca 1,50 ct, Lapponia-smycken och retroporslin från bl.a. Arabia.

Välkommen på visning måndag 21 juni kl. 13-19.
Onlineauktionen startar tisdag 22 juni kl. 18.

Skånes Auktionsverk håller stängt midsommarafton 25 juni, utlämningstiden utökas till och med tisdag 29 juni.

För er som är i riskgrupp och därför inte vill besöka visningen erbjuder vi självklart extra bildmaterial, eller så kan ni kontakta oss för vidare information om objekten.

Till katalogen ▶

Med regeringens förtydligande om hur många personer som får vistas samtidigt i en butikslokal har vi anpassat maxantalet i våra lokaler. Tidsbokning krävs därför inte, utan vi i personalen kommer att ha uppsyn över maxantalet. Skulle lokalen bli fullsatt går det bra att vänta i kundtjänst eller ute så länge. Känner du dig sjuk eller uppvisar symptom så stanna hemma.

För mer information om auktionen och dess objekt, kontakta kundtjänst,
tel. 0418-599 90, eller epost info@skanesauktionsverk.se

Previous post:

Next post: