Skånes Auktionsverk Onlineauktionen startar tisdag 2 november kl. 18.00

by Artnet Scandinavia on 11/01/2021

Post image for Skånes Auktionsverk Onlineauktionen startar tisdag 2 november kl. 18.00

Novembermånaden inleds med en blandning av antikviteter och dansk design.
Utmärkande på möbelavdelningen är tio stilsäkra karmstolar i jakaranda av Niels O Møller. Det finns även ett snyggt matbord i samma träslag av Grete Jalk. För den som hellre vill drömma sig bort till en svunnen tid finns det 1800-talsmöbler som passar för både koja och slott. Ett tips är ett skåp med sirligt boullearbete av lackat trä med inläggningar av mässing, tenn och sköldpaddsskal.

På konstavdelningen går det bra att bjuda på äldre måleri med mytologiska och bibliska motiv. Det finns även vackra 1700-talsmålningar med pastorala landskap och porträtt.

Vidare har vi fått in en samling antika hänglås, nycklar och lås från 1600-talet och framåt. Perfekt för den som har många skatter där hemma att låsa in. På tal om skatter, missa inte de otaliga guld- och diamantsmycken som söker nya ägare. Det finns pärlcollierer, armbandsur, smaragdringar och mycket mer.

Utöver ovan nämnda klenoder finns det figuriner av Lisa Larson, champagneglas av Anne Nilsson, mängder med musselmalet-porslin, orientaliska mattor och mycket annat spännande.

Välkommen på visning måndag 1 november kl. 13-19.
Onlineauktionen startar tisdag 2 november kl. 18.

För er som är i riskgrupp och därför inte vill besöka visningen erbjuder vi självklart extra bildmaterial, eller så kan ni kontakta oss för vidare information om objekten.

Till katalogen

Med anledning av att restriktionerna gällande Covid-19 har släppts (29 september) har Skånes Auktionsverk för närvarande inte några speciella begränsningar gällande besökarantal. Vi följer naturligtvis utvecklingen, och skulle läget förändras så kommer vi även fortsättningsvis att följa myndigheternas råd.

Vi uppmanar alla kunder som uppvisar symptom att stanna hemma.

För mer information om auktionen och dess objekt, kontakta kundtjänst,
tel. 0418-599 90, eller epost info@skanesauktionsverk.se

Related Images:

Previous post:

Next post: