Skånes Auktionsverk Onlineauktionen startar tisdag 2 mars kl. 18.00

by Artnet Scandinavia on 02/10/2021

Post image for Skånes Auktionsverk Onlineauktionen startar tisdag 2 mars kl. 18.00

Bild av Pär Siegård

 

Mars månad inleds med en allsidig Onlineauktion där det finns möjlighet att ropa hem allt ifrån unika dyrgripar till enklare vardagsföremål. En raritet är en spännande kalendertavla daterad 1753 bemålad med vanitasmotiv för att påminna om livets förgänglighet. Verkligen ett tidsdokument!

På konstavdelningen tipsar vi om ett utsökt kvinnoporträtt i gouache av Aly Ben Salem. Det finns även en fantasifull målning av Esaias Thorén med motiv av fiskar. Bland möblerna hittar vi både soffa och fåtölj av Kerstin Hörlin Holmqvist. Ett vackert sideboard i jakaranda av Svante Skogh söker en ny ägare. Likaså gäller för möbler av Bertil Fridhagen, Viggo Hardie-Fischer och Jörgen Gammelgaard.

Missa inte skånsk allmoge när den är som bäst. Var med och bjud på en dukagångsdrätt från 1800-talet med vackra broderier av ryttare, djur och geometriska mönster. Det finns även stenbordsdukar av hög kvalité till försäljning.

Välj och vraka bland glasserviser, dalahästar, keramik av Stig Lindberg, gjutjärnsurnor, Ole Lynggaard-smycken, takarmaturer av Hans-Agne Jakobsson och massa annat.

En efterlängtad funktion som nu finns på vår hemsida är att du kan lägga in egna bevakningar på objekt du söker efter! När ett objekt publiceras som matchar din bevakning får du ett e-mail. Funktionen hittar du under Mina sidor.

Med regeringens förtydligande om hur många personer som får vistas samtidigt i en butikslokal har vi anpassat maxantalet i våra lokaler. Tidsbokning krävs därför inte, utan vi i personalen kommer att ha uppsyn över maxantalet. Skulle lokalen bli fullsatt går det bra att vänta i kundtjänst eller ute så länge. Känner du dig sjuk eller uppvisar symptom så stanna hemma.

Välkommen på visning måndag 1 mars kl. 13-19.
Onlineauktionen startar tisdag 2 mars kl. 18.

För er som är i riskgrupp och därför inte vill besöka visningen erbjuder vi självklart extra bildmaterial, eller så kan ni kontakta oss för vidare information om objekten.

Till katalogen ▶

För mer information om auktionerna och deras objekt, kontakta kundtjänst,
tel. 0418-599 90, eller epost info@skanesauktionsverk.se

Related Images:

Previous post:

Next post: