Skånes Auktionsverk Onlineauktionen startar tisdag 11 januari kl. 18.00

by Artnet Scandinavia on 12/25/2021

Post image for Skånes Auktionsverk Onlineauktionen startar tisdag 11 januari kl. 18.00

Bild av Lisa Larsson

Vi inleder det nya året med en blandning av högkvalitativ, klassisk och modern konst!

Var med och bjud på en stämningsfull oljemålning av Per Ekström med motiv av en solnedgång. Eller varför inte buda hem en av Yrjö Edelmanns paketmålningar? Det finns även verk av Henric Ankarcrona, Sven Jonson, Gustav Rudberg, Anshelm Schultzberg och Carl Trägårdh.

På möbelavdelningen utmärker sig ett skåp i furu av Göran Malmwall. Den som behöver nya stolar till matrummet kan välja mellan modellerna ”Måsen” eller ”Sjuan” av Arne Jacobsen.

Det blåvita guldet från Danmark, musselmalet, finns det mängder av. Både helblond och halvblond för den som behöver komplettera eller som vill passa på att köpa en hel uppsättning.

Som alltid finns det diamant- och guldsmycken, retroporslin, textilier, moderna belysningsarmaturer, orientaliskt porslin och mycket mer!

Välkommen på visning måndag 10 januari kl 13-19.
Onlineauktionen startar tisdag 11 januari kl. 18.

För er som är i riskgrupp och därför inte vill besöka visningen erbjuder vi självklart extra bildmaterial, eller så kan ni kontakta oss för vidare information om objekten.

Till katalogen ▶

På grund av nya rekommendationer från Folkhälsomyndigheten (21 december) begränsar vi antalet personer inne i lokalen. Ingen tidsbokning krävs utan personalen på Skånes Auktionsverk kommer att hålla uppsikt över besökarantalet. Vi uppmanar alla våra besökare att hålla avstånd och dem som uppvisar symptom att stanna hemma. Vi följer naturligtvis utvecklingen, och skulle läget förändras så kommer vi även fortsättningsvis att följa myndigheternas råd.

För mer information om auktionen och dess objekt, kontakta kundtjänst,
tel. 0418-599 90, eller epost info@skanesauktionsverk.se

Related Images:

Previous post:

Next post: