Skånes Auktionsverk ONLINEAUKTION 16 FEBRUARI kl 18.00

by Artnet Scandinavia on 02/11/2021

Post image for Skånes Auktionsverk ONLINEAUKTION 16 FEBRUARI kl 18.00

ONLINEAUKTION 16 FEBRUARI

Fotokonsten börjar bli ett trendigt inslag i var och varannat hem. Passa på att införskaffa några fina verk av Bengt H Malmqvist. Förutom att ha varit Abbas exklusive fotograf under 1970-talet plåtade han även svenska och internationella jazzmusiker. Bland annat finns det ett vackert porträtt av den populära Monica Zetterlund till salu.
Vidare på konstavdelningen rekommenderar vi oljemålningar av Gerhard Wihlborg, Gunnar Torhamn, Benno Arzt och Helmut Sturm.

Bland möblerna hittar vi designernamn som Börge Mogensen, Yngve Ekström, Karl Erik Ekselius och Sigurd Ressel.

På smyckeavdelningen finns det guldkorn som ett vackert collierlås av Ole Lynggaard i form av en stjärna. Det finns även ett stilrent stavhalsband av Wiwen Nilsson som söker en ny ägare. Förutom detta går det bra att bjuda på akvamarinsmycken, safir- och diamantarmband, guldringar, pärlhalsband och stilsäkra armbandsur.

Missa inte heller avdelningen med orientalika. Där finns celadontallrikar, porslin med Wutzai-måleri, koboltblå kompaniporslin och vackra bojaner från 1700-talet.

Det finns alltid någonting för såväl den lilla som den stora plånboken. Förutom ovan nämnda klenoder finns det silverföremål, glaskonst, matserviser, röllakansmattor, skulpturer och massa annat spännande!

Med regeringens förtydligande om hur många personer som får vistas samtidigt i en butikslokal har vi anpassat maxantalet i våra lokaler. Tidsbokning krävs därför inte, utan vi i personalen kommer att ha uppsyn över maxantalet. Skulle lokalen bli fullsatt går det bra att vänta i kundtjänst eller ute så länge. Känner du dig sjuk eller uppvisar symptom så stanna hemma.

Välkommen på visning måndag 15 februari kl. 13-19.
Onlineauktionen startar tisdag 16 februari kl. 18.

För er som är i riskgrupp och därför inte vill besöka visningen erbjuder vi självklart extra bildmaterial, eller så kan ni kontakta oss för vidare information om objekten.

Till katalogen ▶

För mer information om auktionerna och deras objekt, kontakta kundtjänst,
tel. 0418-599 90, eller epost info@skanesauktionsverk.se

Related Images:

Previous post:

Next post: