Skånes Auktionsverk Nu märks det att vårsäsongen har dragit igång på allvar!

by Artnet Scandinavia on 03/03/2016

Post image for Skånes Auktionsverk Nu märks det att vårsäsongen har dragit igång på allvar!

 

Vår på Skånes Auktionsverk
Nu märks det att vårsäsongen har dragit igång på allvar! Tisdagens auktion var den hittills största i år med många spännande och högkvalitativa objekt till bra priser, bland annat av Pierre Soulages, Erland Cullberg och Madeleine Pyk. Ni har väl inte missat att vi numera säljer alla föremål på våra onlineauktioner varannan vecka, istället för på särskilda kvalitetsauktioner? Många nya kunder har också hittat till Skånes Auktionsverk den senaste tiden, och på två månader har vi välkomnat över 600 nya kunder!

Under våren har vi mycket spännande på gång och redan nu kan vi berätta om två temaauktioner som kommer att äga rum under mars och april månad. Den 29 mars har vi specialtema smycken. Då inleder vi med en liten samling Ole Lynggaard-smycken, Vivianna-armbandsur och diamantsmycken.

Den 12 april har vi samlat våra moderna nordiska formgivare under 1900-talet till en auktion på Nordisk form. Vi söker objekt av formgivare som Hans J Wegner, Arne Jacobsen, Ib Kofoed Larsen, Tapio Wirkkala, Josef Frank, Stig Lindberg, Bruno Mathsson och många, många fler. Modern design har aldrig varit hetare än nu! Vi har en särskild inlämning till denna auktion lördagen 12 mars kl 13-15 på Regionmuseet i Kristianstad. Det går också bra att lämna in på Skånes Auktionsverk. För öppettider, se vår hemsida www.skanesauktionsverk.se.

Skånes Auktionsverk har också fått det hedervärda uppdraget att sälja en större samling målningar efter konstnären Jan Holm – en konstnär som hyllade kärleken och livet med sin konst, men som gick bort alltför tidigt vid en ålder av 45 år. Vi håller minnesauktion den 26 april med vernissage/visning dagen före.

Imorgon, fredag 4 mars har vi inlämning på Skånegårdar, Bredgatan 25 i Lund. Då finns vår gemmolog Anna Rodman där för inlämning av smycken och andra föremål mellan kl 13 och 15. Passar inte tiden? Torsdagen 10 mars har vi en extra kvällsinlämning på Skånegårdar mellan kl 16 och 19. Då kan ni möta våra experter inom orientalika, vapen och smycken på plats för värdering och inlämning. Självklart tar vi emot föremål i andra kategorier också!

Varmt välkomna till en ny vår på Skånes Auktionsverk!

 

Related Images:

Previous post:

Next post: