Skånes Auktionsverk dags för en ny Onlineauktion 4 oktober 18.00

by Artnet Scandinavia on 09/29/2022

Post image for Skånes Auktionsverk dags för en ny Onlineauktion 4 oktober 18.00

Bild Birger Ljungquist

Äntligen är det dags för en ny Onlineauktion!

I dessa bistra ekonomiska tider vill vi slå ett slag för hur fördelaktigt det är att handla på auktion. Inte minst för plånboken och miljön, utan även som en investering i värdefulla objekt.

Var inte rädd att blanda modern design med klassiska antiviteter och vackra inredningdetaljer. Det skapar ett spännande hem som är unikt!

På tisdagens Onlineauktion trängs mängder med intressanta föremål från när och fjärran i våra montrar. Från Royal Copenhagen finns genombrutet porslin av märkena ”Flora Danica” och ”Musselmalet”. Där finns även mängder med silver, bl a ett par sengustavianska ljusstakar från 1796.

I smyckesmontern återfinns många guldsmycken och armbandsur. Ett ur som sticker ut lite extra är ett Jaeger Le Coultre i vitguld. För konstälskaren finns både antika målningar och modern konst såsom Miró, Anna Berg, Albert Johansson, Birger Ljungquist och Ardy Strüwer.

Missa inte heller föremål designade av Josef Frank, David Rosén, Josef Lorenzl, Märta Måås-Fjetterström, Börge Mogensen med flera.

Välkommen på visning måndag 3 oktober kl. 13-19.
Onlineauktionen startar tisdag 4 oktober kl. 18.

Till katalogen

För mer information om auktionen och dess objekt, kontakta kundtjänst,
tel. 0418-599 90, eller epost info@skanesauktionsverk.se

Related Images:

Previous post:

Next post: