Skånes Auktionsverk Onlineauktionen startar tisdag 30 november kl. 18

by Artnet Scandinavia on 11/25/2021

Post image for Skånes Auktionsverk Onlineauktionen startar tisdag 30 november kl. 18

Bild Jette Stoltz

Julen närmar sig med stormsteg, och redan till helgen är det första advent.

Vi vill gärna påminna om att de miljövänligaste julklapparna hittar man på auktion! Så varför inte bjuda hem hela familjens julklappar redan på tisdag? Klappat och klart!

Bland designobjekten hittar vi en fåtölj med fotpall av Bruno Mathson från 1950-talet. Eller sätt färg på hemmet med en ryamatta komponerad av Marianne Richter för Märta Måås Fjetterström! Färgglad är också Sture Johannessons Underground-affisch från 1969.

Montrarna lyser i blåvitt av Musselmalet-porslin i långa rader, bland annat ett flertal delar ”full lace”. Dessutom Dahl Jensen-figuriner, Lisa Larson, Argenta-vaser och mycket mer inom porslin och keramik.

Paket ska vara väldigt små eller parkerade utanför dörren! På smyckeavdelningen finns många små gnistrande paket, bland annat Håkan Orrlings stilrena diamantarmband eller Ole Lynggaards dito, ett damur Rolex Oyster Perpetual Date samt en ring ur Chopards härliga ”Happy diamonds”-serie.

Dessutom har vi naturligtvis en hel del julfigurer, julljusstakar och andra säsongsbetonade dekorationer!

Kom gärna på visning så bjuder vi på glögg och pepparkakor! I vår stora visningssal är det enkelt att hålla avstånd för att undvika smittspridning. Varmt välkomna!

Välkommen på visning måndag 29 november kl. 13-19.
Onlineauktionen startar tisdag 30 november kl. 18.

För er som är i riskgrupp och därför inte vill besöka visningen erbjuder vi självklart extra bildmaterial, eller så kan ni kontakta oss för vidare information om objekten.

Till katalogen

Med anledning av att restriktionerna gällande Covid-19 har släppts (29 september) har Skånes Auktionsverk för närvarande inte några speciella begränsningar gällande besökarantal. Vi följer naturligtvis utvecklingen, och skulle läget förändras så kommer vi även fortsättningsvis att följa myndigheternas råd.

Vi uppmanar alla kunder som uppvisar symptom att stanna hemma.

För mer information om auktionen och dess objekt, kontakta kundtjänst,
tel. 0418-599 90, eller epost info@skanesauktionsverk.se

Related Images:

Previous post:

Next post: