Stockholms Auktionsverk Emma Ohlson ny verksamhetschef för Fine Art

by Artnet Scandinavia on 09/11/2018

Post image for Stockholms Auktionsverk Emma Ohlson ny verksamhetschef för Fine Art

Foto: Pierre Björk

Emma Ohlson ny verksamhetschef för Fine Art

Det är med stor glädje vi kan introducera Emma Ohlson som ny verksamhetschef för Stockholms Auktionsverk Fine Art.

Emma Ohlson har fått det dagliga ansvaret för att vidareutveckla Stockholms Auktionsverk som en betydande aktör på den nordiska och internationella Fine Art scenen. Vi är övertygade om att Emma med sitt internationella perspektiv, sitt kommersiella driv och sin kompetens inom varumärkespositionering kommer att stärka Stockholms Auktionsverks framtida tillväxt.

Emma står nu i spetsen för våra fantastiska medarbetare inom Fine Art och våra eleganta lokaler på Nybrogatan i Stockholm. Både Emma och våra kompetenta specialister gläder sig åt att skapa framtida spektakulära auktioner tillsammans med er, våra kunder.

Emma Ohlson har mer än tjugo års erfarenhet från design- och livsstilsbranschen. Hon har tidigare haft ledande befattningar för bland annat Reijmyre Glasbruk, branschorganisationen för svenska modevarumärken – Association of Swedish Fashion Brands och kommunikationsbyrån Patriksson Communication. Emma har även arbetat som journalist för tongivande magasin som ELLE, The Times, Wallpaper* och Monocle.

Stockholms Auktionsverk är inte bara världens äldsta auktionsverk utan ett av de främsta inom Fine Art. Jag är oerhört hedrad över att få leda arbetet med att utveckla detta anrika hus med Stockholms Auktionsverks kunniga och kompetenta personal, säger Emma Ohlson.

Related Images:

Previous post:

Next post: