Skånes Auktionsverk vår största fashionavdelning någonsin 25 januari kl. 18

by Artnet Scandinavia on 01/20/2022

Post image for Skånes Auktionsverk vår största fashionavdelning  någonsin 25 januari kl. 18

Om några månader gör våren sitt intåg och vad passar inte bättre då än att förnya sin garderob?
Skånes Auktionsverk har fått uppdraget att sälja en samling vintagekläder och accessoarer från några av de mest framstående internationella modehusen. Det blir vår största fashionavdelning någonsin! Välj bland formgivare som Vivienne Westwood, Alexander McQueen, Prada, Gucci, Balenciaga, Missoni och många fler!

Även möbelavdelningen är välfylld av både antikviteter och modern design. Vad säg om fyra gustavianska stolar av Stockholmsmästaren Carl Johan Wadström? Eller varför inte en vacker matgrupp i jakaranda från 60-talet formgiven av Arne Vodder?

Som alltid finns det dyrgripar och affektionsfyllda klenoder som söker nya ägare! Välj bland silver, textilier, smycken, takarmaturer, porslin och allsköns kuriosa!

Välkommen på visning måndag 24 januari kl 13-19.
Onlineauktionen startar tisdag 25 januari kl. 18.

För er som är i riskgrupp och därför inte vill besöka visningen erbjuder vi självklart extra bildmaterial, eller så kan ni kontakta oss för vidare information om objekten.

Till katalogen

På grund av nya rekommendationer från Folkhälsomyndigheten (21 december) begränsar vi antalet personer inne i lokalen. Ingen tidsbokning krävs utan personalen på Skånes Auktionsverk kommer att hålla uppsikt över besökarantalet. Vi uppmanar alla våra besökare att hålla avstånd och dem som uppvisar symptom att stanna hemma. Vi följer naturligtvis utvecklingen, och skulle läget förändras så kommer vi även fortsättningsvis att följa myndigheternas råd.

För mer information om auktionen och dess objekt, kontakta kundtjänst,
tel. 0418-599 90, eller epost info@skanesauktionsverk.se

Related Images:

Previous post:

Next post: