Skånes Auktionsverk Onlineauktionen startar tisdag 8 september kl. 18.00

by Artnet Scandinavia on 09/03/2020

Post image for Skånes Auktionsverk  Onlineauktionen startar tisdag 8 september kl. 18.00

KATALOG
Byt ut konsten på väggarna och sätt färg på tillvaron. På onlineauktionen finns det målningar av Anders Sköld, Kjell Leander Engström och Arnold ”Nolle” Svensson. Vidare kan vi rekommendera flera verk av Theo Tobiasse och Carl Fredrik Reutersvärd.

På möbelavdelningen finns det designernamn som Arne Norell, Svante Skogh och Ib Kofod Larsen.

Missa inte silveravdelningen som är sprängfylld med vackra objekt. Där finns stora serveringsbrickor, bägare, askar, punschmuggar, fat och en stor uppsättning Rosenholmbestick.

Som vackra rumssmycken finns det mängder med spännande föremål. Varför inte buda hem populära figurer av Lisa Larson, eller glaskonst av Edvard Hald? Duka fint med det alltid så eftertraktade musselmalet och komplettera med champagneglas av Gunnar Cyrén.

Smyckeavdelningen glittrar av pråligheter. En riktigt klenod har formen av ett armband i 18k med briljantslipade diamanter på ca 5,92ct. Vi rekommenderar även ett klassiskt elefantlås i 18k av Ole Lynggaard. Vidare finns det ett Rolex Oyster Perpetual damarmbandsur och inte mindre än tre Breitling herrarmbandsur som nu söker nya ägare.

Passa på att buda hem orientaliska mattor, kinesiskt porslin, glas, servisdelar, vintage och mycket annat spännande!

Välkommen på visning måndag 7 september kl. 13-19.
Onlineauktionen startar tisdag 8 september kl. 18.

För er som är i riskgrupp och därför inte vill besöka visningen erbjuder vi självklart extra bildmaterial, eller så kan ni kontakta oss för vidare information om objekten.

Till katalogen

För mer information om auktionerna och deras objekt, kontakta kundtjänst,
tel. 0418-599 90, eller epost info@skanesauktionsverk.se

Related Images:

Previous post:

Next post: