Skånes Auktionsverk Onlineauktionen startar tisdag 22 september kl.18.00

by Artnet Scandinavia on 09/21/2020

Post image for Skånes Auktionsverk Onlineauktionen startar tisdag 22 september kl.18.00

 

Missa inte glamorösa smycken och festkläder på vår kommande onlineauktion!

Vi inleder med flertalet unika dyrgripar, bl.a. ett exklusivt hängsmycke bestående av två större citriner med fem briljantslipade diamanter på ca 7,20 ct. Det finns även ett vackert Art Déco-armband i platina med diamanter på ca 8,00 ct. Matcha med handväskor från Christian Dior och Ralph Lauren.

Vidare auktionerar vi ut ett helt samlarhem från Helsingborg. Samlingen består av allt från antikviteter till samtida kuriosa, såsom mängder med parianfiguriner och plaketter, vackra skrin från 1800-talet, silverföremål i form av dosor och bägare, camésmycken, Laliqueglas, Wienerbronser och mycket mer. Ett rop som utmärker sig extra ur samlingen är en målning av den Sydafrikanske konstnären Gérard Sekoto.

Det finns naturligtvis även annat intressant! Vad sägs om en pastellteckning av Inge Schiöler? Eller en Argenta-vas designad av Wilhelm Kåge med dekor av drakfiskar? I samma kategori finns det keramik av Axel Salto, Carl Harry Stålhane och Yngve Blixt.

Det finns någonting för alla, om det så är orientaliskt porslin, handknutna mattor, retro-keramik, samlarmynt, möbler eller vackra glasserviser!

Välkommen på visning måndag 21 september kl. 13-19.
Onlineauktionen startar tisdag 22 september kl. 18.

För er som är i riskgrupp och därför inte vill besöka visningen erbjuder vi självklart extra bildmaterial, eller så kan ni kontakta oss för vidare information om objekten.

Till katalogen ▶

KONTAKT

 Telefon: +46 (0)418 59990
Fax: +46 (0)418 29990
 E-post: info@skanesauktionsverk.se

Related Images:

Previous post:

Next post: