Skånes Auktionsverk Onlineauktionen startar tisdag 22 mars kl. 18.00

by Artnet Scandinavia on 03/21/2022

Post image for Skånes Auktionsverk Onlineauktionen startar tisdag 22 mars kl. 18.00

Bild Philip von Schantz

Onlineauktion 22 mars

Vi inleder onlineauktionen med ett antal fotografier och konstverk där samtliga intäkter går till de nödställda i Ukraina. Verken är skänkta av konstnärerna själva och innefattar ropen nr. 2-9. Intäkterna går till Läkare utan gränser och Reportrar utan gränser.

På konstavdelningen tipsar vi om en akvarell av Philip von Schantz föreställande stilleben med röda vinbär. Det finns även flera äldre oljemålningar av engelska konstnärer som Edward Henry Corbould, John Wood och William Shayer.

Mängder med smycken och även lösa ädelstenar söker nya ägare. Bland annat finns det guldkedjor, diamantringar, pärlörhängen, rubincollier och bärnstenssmycken.

Missa inte heller flera snygga armbandsur, varav två av märket Rolex samt flera Omega.
Vidare går det bra att bjuda på silverbestick av Georg Jensen, etsning av Anders Zorn, kinesiska parvaser, möbler av Bruno Mathsson, Flora Danica-porslin och mycket annat spännande!

Välkommen på visning måndag 21 mars kl 13-19.
Onlineauktionen startar tisdag 22 mars kl. 18.

För er som är i riskgrupp och därför inte vill besöka visningen erbjuder vi självklart extra bildmaterial, eller så kan ni kontakta oss för vidare information om objekten.

Till katalogen ▶

För mer information om auktionen och dess objekt, kontakta kundtjänst,
tel. 0418-599 90, eller epost info@skanesauktionsverk.se

Related Images:

Previous post:

Next post: