Skånes Auktionsverk Onlineauktionen startar tisdag 15 december kl. 18.00

by Artnet Scandinavia on 12/11/2020

Post image for Skånes Auktionsverk Onlineauktionen startar tisdag 15 december kl. 18.00

FLYTTAUKTION – DEN SISTA ONLINEAUKTIONEN I DE GAMLA LOKALERNA

En era går i graven, men liksom Fågel Fenix kommer Skånes Auktionsverk att uppstå i fräschare gestalt och på ny adress. Till dess kan ni njuta av en massiv onlineauktion med flertalet exklusiva klenoder.

På möbelavdelningen finns stolar, bord och soffa av Börge Mogensen. Där hittas även namn som Karl Erik Ekselius, Yngve Ekström, Carl Malmsten och Ilmari Tapiovaara.

Vi tipsar om en stämningsfylld målning föreställande Stockholms slott målad av Per Ekström. Vidare finns det verk av Pär Siegård, Jan Janczak, Beck & Jung och Agda Holst.

Söker ni efter dom där sista julklapparna? På smyckeavdelningen finns vackra ringar, halssmycken, broscher, och armbandsur bl.a. ett utsökt collier i vitguld med diamanter på ca 10,02 ct. Missa inte heller ett stavarmband och en ovanlig guldring av Wiwen Nilsson.

Vi kan även erbjuda det bästa av det bästa från Royal Copenhagen, nämligen en samling tallrikar ur serien Flora Danica. Det finns också mängder med servisdelar av Musselmalet. På silveravdelningen kan vi erbjuda flertalet danska luktdosor, eller ”hovedvandsegg”, från 17/1800-talet.

Från ett samlarhem i Brantevik kommer orientaliskt porslin. Där finns kinesiska golvvaser, tallrikar, matkärl, och skålfat från 1700-talet och framåt.

Var med och bjud på vintagekläder och bijouterier, textilier och mattor, glaskonst, serviser, skulpturer, och mycket mer!

I och med Coronarestriktionerna begränsar vi antalet besökare till enbart 8 personer som får vistas samtidigt i lokalen. Visning sker på måndag 14 december kl. 13-19 via tidsbokning. Ring till oss för att boka tid och antalet personer, 0418-599 90. Känner du dig sjuk eller uppvisar symptom så stanna hemma.

Onlineauktionen startar tisdag 15 december kl. 18.

Observera att inropade objekt måste avhämtas personligen eller av transportör senast 21 december. Vi flyttar inte med köpta objekt till de nya lokalerna.

För er som är i riskgrupp och därför inte vill besöka visningen erbjuder vi självklart extra bildmaterial, eller så kan ni kontakta oss för vidare information om objekten.

Till katalogen ▶

För mer information om auktionerna och deras objekt, kontakta kundtjänst,
tel. 0418-599 90, eller epost info@skanesauktionsverk.se

Related Images:

Previous post:

Next post: