Skånes Auktionsverk har fått äran att sälja inventarierna från Eskilstorps gård

by Artnet Scandinavia on 04/13/2022

Post image for Skånes Auktionsverk har fått äran att sälja inventarierna från Eskilstorps gård

Bild Lisa Larsson

Skånes Auktionsverk har fått äran att sälja inventarierna från Eskilstorps gård! Vi inleder med en blandning av stilrena moderna möbler, klassiska antikviteter, modern konst och spännande inredningsobjekt. Missa inte åtta vackra stolar från Svenskt Tenn designade av Josef Frank.

Det finns även takarmaturen ”Kotten” formgiven av Poul Henningsen för Louis Poulsen. Vidare kan vi locka med sengustaviansk hantverksskicklighet som en förgylld spegel tillverkad av Johan Åkerblad. Förutom ovan nämnda finns det silver, skulpturer, ljusstakar, glaskonst, porslin och mycket mer!

Påsktävling!
Vi hälsar alla våra kunder välkomna på visning måndag 18 april kl. 13-19. Där har ni chansen att hitta ett påskägg fyllt med godis som är gömt någonstans i visningslokalen. Det finns tre ägg gömda, och det är ett hittat ägg per hushåll som gäller!

Likaså har vi en påsktävling på Instagram som går ut på att ta en bild av en påskdukning där kriteriet är att man använder något objekt som man har inhandlat på auktion, antikaffär eller loppis. Vinnaren av bästa bild vinner ett presentkort på Skånes Auktionsverk till ett värde av 1000 SEK. För att delta publicera bilden med taggen #gladpasksav och gilla vår sida på Instagram senast Annandag påsk kl.19. Vi korar vinnaren under tisdagen!

Öppettider under påsken:
Skärtorsdag 14 april kl. 10-12, 13-15
Långfredagen 19 april STÄNGT
Annandag påsk 18 april kl. 13-19

Onlineauktionen startar tisdag 19 april kl. 18.

Till katalogen

För mer information om auktionen och dess objekt, kontakta kundtjänst,
tel. 0418-599 90, eller epost info@skanesauktionsverk.se

Related Images:

Previous post:

Next post: