Skånes Auktionsverk Designhem under klubban 31 mars kl 18.00

by Artnet Scandinavia on 03/20/2020

Post image for Skånes Auktionsverk Designhem under klubban 31 mars kl 18.00

Bild av VYTAUTAS KASIULIS

Designhem under klubban

Under rådande situation är det viktigare än någonsin att trivas i det egna hemmet! Skånes Auktionsverk har fått uppdraget att sälja kvarlåtenskapen efter inredningsarkitekten Kristen Madsen, vilken bl.a. består av moderna designklassiker med namn som Börge Mogensen, Carl Malmsten, Ejner Larsen, Arne Jacobsen, Finn Juhl, Kaare Klint, David Rosén och Josef Frank. Ett par guldkorn bland dessa möbler är två ”Cowhorn chairs” av Hans J. Wegner. Ta tillfället i akt att skapa ditt eget lilla paradis i hemmets trygga vrå.

På konstavdelningen lyfter vi fram en målning av Marcus Stone, föreställande ett förälskat par i en romantisk trädgårdsidyll. Det finns även original av Vytautas Kasiulis, Madeleine Pyk och Gustav Arne.

Missa inte heller unika objekt på silveravdelningen, där det bland annat finns möjlighet att buda hem en rokoko-skål av Christopher Jensen (1707-1771). Det finns dessutom mängder av guld- och diamantsmycken samt designklassiker som Ole Lynggaard och Torun Bülow-Hübe.

Som alltid finns det ett brett utbud av porslin och keramik, glaskonst och serviser, textilier, vintageföremål, takarmaturer, armbandsur och mycket annat.

Vi håller visning som vanligt, om inte nya restriktioner tillkommer, på måndag 30 mars kl. 13-19. De som av förklarliga skäl inte vill besöka visningen, men känner att katalogbilderna inte räcker till, kan naturligtvis be om tilläggsbilder. Onlineauktionen startar tisdag 31 mars kl. 18.

Till katalogen ▶

För mer information om auktionerna och deras objekt, kontakta kundtjänst,
tel. 0418-599 90, eller epost info@skanesauktionsverk.se

Ni har väl inte missat att Skånes Packing & Shipping har sänkt sina pack- och transportavgifter? För mer information se hemsidan.

Related Images:

Previous post:

Next post: