Skånes Auktionsverk Återigen erbjuder vi en välfylld onlineauktion 25 augusti

by Artnet Scandinavia on 08/21/2020

Post image for Skånes Auktionsverk Återigen erbjuder vi en välfylld onlineauktion 25 augusti
Bild av Marianne Ågren

Återigen erbjuder vi en välfylld onlineauktion med massor av spännande och unika föremål!

På konstavdelningen går det bra att buda på en svalkande strandmålning av Madeleine Pyk. Det finns även verk av Jules Schyl, Agda Holst, Albin Amelin, Gerhard Nordström och Max Walter Svanberg. Passa även på att välja bland flertalet litografiska verk av Vytautas Kasiulis.

Silver finns det gott om! Varför inte buda hem ett ryskt kaffeset, eller en rikt dekorerad bestickuppsättning i förgyllt silver med nielloteknik? Den som är intresserad av konstglas kan välja från flera olika konstnärer som Barbro Bäckström, Göran Wärff, Bengt Orup, Ulrika Hydman-Vallien och även pjäser från Murano.

Bland möblerna utmärker sig en snygg vilfåtölj designad av Sam Larsson. Missa inte heller ett par häftiga Art Deco-fåtöljer med leopardklädsel. Nu när semestern är slut, och vissa återgår till att jobba hemma, är det kanske dags att uppdatera arbetsplatsen! Passa därför på att buda hem ett snyggt skrivbord i körsbär designat av Andreas Hansen.

Smyckeavdelningen flödar över av guld och diamanter. Där finns gedigna armlänkar, halssmycken, ringar och armbandsur. Det finns även en samling med guldmynt att buda på. Onlineauktionen är som sagt välfylld, och det finns mängder av intressanta och sällsynta kuriositeter. Botanisera bland kinesiskt porslin, textilier, skulpturer, serviser, möbler, keramik och mycket mer!

Välkommen på visning måndag 24 augusti kl. 13-19.
Onlineauktionen startar tisdag 25 augusti kl. 18.

För er som är i riskgrupp och därför inte vill besöka visningen erbjuder vi självklart extra bildmaterial, eller så kan ni kontakta oss för vidare information om objekten.

Till katalogen ▶

För mer information om auktionerna och deras objekt, kontakta kundtjänst,
tel. 0418-599 90, eller epost info@skanesauktionsverk.se

Ni har väl inte missat att Skånes Packing & Shipping har sänkt sina pack- och transportavgifter? För mer information se hemsidan.

Objekt med utropspris från vänster: 271. CARL FREDRIK REUTERSWÄRD, skulptur,

Objekt med utropspris från vänster: 271. CARL FREDRIK REUTERSWÄRD, skulptur, ”Wrap for peace – Red”, SEK 4 000. 797. BREITLING COSMONAUTE, herrarmbandsur, guld på stål, kronometer, SEK 30 000-40 000. 136. JULES SCHYL, oljemålning, ”Dubrovnik”, daterad 1969, SEK 10 000. 383. GUNNAR NYLUND, vas, grönglaserad chamotte, Rörstrand, SEK 600. 100. BORDSPENDYL, Frankrike, förgylld mässing, empire, SEK 4 000-5 000.

Related Images:

Previous post:

Next post: