Skånes Auktionsverk Armbandsurens kungligheter – Onlineauktion 22 februari

by Artnet Scandinavia on 02/19/2022

Post image for Skånes Auktionsverk Armbandsurens kungligheter – Onlineauktion 22 februari

Armbandsurens kungligheter – Onlineauktion 22 februari

 

Rolex förknippas med exklusivitet, lyx och framförallt en oklanderlig känsla för hantverksskicklighet. På den kommande onlineauktionen finns fem högklassiga Rolex-armbansdur till försäljning. Det är ett ypperligt tillfälle att införskaffa en dyrgrip som i detaljhandeln kräver registrering på årslånga väntelistor. Onlineauktionens förnämsta armbandsur är en ikonisk Rolex Daytona Zenith, som först lanserades 1963. Modellen blev känd och eftertraktad efter att skådespelaren Paul Newman bar den på slutet av 1960-talet. Missa inte chansen att äga ett nästintill kungligt statement, som passar både dam och herr.

Förutom ovan nämnda klenoder finns det mängder med silverföremål i olika utföranden. Ett tips är nio små cocktailglas av Wiwen Nilsson.

Vidare rekommenderar vi ett fruktstilleben av den franske kubisten Claude Venard utförd i impastoteknik. Det finns även verk av Johan Gustav Sandberg och Ragnar Persson.

Var med och bjud på musselmaletporslin, skulpturer av Åke Holm, guldsmycken, glaskonst av Kjell Engman, kinesiskt porslin och mycket mer!

Välkommen på visning måndag 21 februari kl 13-19.
Onlineauktionen startar tisdag 22 februari kl. 18.

För er som är i riskgrupp och därför inte vill besöka visningen erbjuder vi självklart extra bildmaterial, eller så kan ni kontakta oss för vidare information om objekten.

Till katalogen

För mer information om auktionen och dess objekt, kontakta kundtjänst,
tel. 0418-599 90, eller epost info@skanesauktionsverk.se

Related Images:

Previous post:

Next post: