Skånes Auktionsverk Onlineauktionen startar tisdag 19 september kl. 18.

by Artnet Scandinavia on 09/15/2023

Post image for Skånes Auktionsverk  Onlineauktionen startar tisdag 19 september kl. 18.
Än är vindarna varma i Skåne, men snart är hösten här! Passa på att bona om hemmet med spännande inredning!
På möbelavdelningen erbjuder vi klassiska ikoner som fåtöljen ”Ägget” av Arne Jacobsen. Där finns även en konjaksfärgad skinnsoffa och skinnklädda kontorsstolar i ”Sjuan”-modell av densamme. Missa inte heller fåtöljen ”LC1” i svart koskinn av Le Corbusier.
 
Den som är på jakt efter ett armbandsur utöver det vanliga kan välja mellan märken som Rolex, Breitling, Longines, Omega eller Jaeger-LeCoultre.
Från lampmästaren Hans Bergström finns två par takarmaturer i opalinglas och mässing med proveniens Öresundsvarvets Lärlingshem1957, nuvarande hotell Chaplin i Landskrona.
Vidare går det bra att bjuda på oljemålningar av Ernst Norlind, Agda Holst, Gunilla Mann och Gustav Rudberg, för att nämna några.
Bland det stora utbudet av smycken hittar ni bl.a. en diamantbrosch i form av en månskära från 1800-talet och en vitguldsring med diamanter designad av Håkan Orrling.
Passa på att utforska katalogen och hitta era favoriter bland kinesiskt porslin, silverföremål, antikviteter, figuriner, glaskonst, danskt porslin, textilier och mycket annat!
Välkommen på visning måndag 18 september kl. 13-19.
Onlineauktionen startar tisdag 19 september kl. 18.
OBS! Vi har ny hemsida och nytt auktionssystem – Gamla kunder behöver uppdatera sitt lösenord!
Detta gör ni genom att klicka på fliken ”Logga In” på hemsidan, och sedan ”Glömt Lösenord”.
 

KATALOG

Previous post:

Next post: