Skånes Auktionsverk Onlineauktionen startar tisdag 7 september kl. 18

by Artnet Scandinavia on 09/02/2021

Post image for Skånes Auktionsverk Onlineauktionen startar tisdag 7 september kl. 18

Bild Lisa Larson !

Sakta men säkert börjar hösten göra sitt intåg och det är dags att se över hemmets mysighetsfaktor.

För det är nu vi vill krypa upp i en skön fåtölj med en spännande bok när vinden viner utanför fönstret. Hitta de framtida favoriterna på auktion redan idag!

På möbelavdelningen finns det fåtöljer av Yngve Ekström, Bruno Mathsson, och Bröderna Andersson. Det finns även två stilsäkra dagbäddar i ek med canvasklädsel, perfekta för regniga höstkvällar framför Tv:n.

Missa inte att fynda bland textilierna, där det finns orientaliska mattor och rölakan till försäljning. Vidare går det bra att bjuda på oljemålningar av Eric Cederberg, Gustav Rudberg, Alma Hansson och Rune Johansson.

Till höstens middagar och festtillställningar dukar man givetvis med det alltid så populära Musselmalet från Kunglig Dansk.

Smyckeavdelningen är välfylld av guldlänkar och diamantringar. Där finns ett utsökt armband i 14K med fasetterade rubiner som söker en ny ägare. Detsamma gäller för ett Rolex Oyster Perpetual Datejust herrarmbandsur.

Till utbudet hör även figuriner av Lisa Larson, silverbestick, konstglas av Ulrica Hydman-Vallien och Oiva Toikka, flertalet guld- och samlarmynt och massa annat spännande!

Välkommen på visning måndag 6 september kl. 13-19.
Onlineauktionen startar tisdag 7 september kl. 18.

För er som är i riskgrupp och därför inte vill besöka visningen erbjuder vi självklart extra bildmaterial, eller så kan ni kontakta oss för vidare information om objekten.

Till katalogen ▶

Med regeringens förtydligande om hur många personer som får vistas samtidigt i en butikslokal har vi anpassat maxantalet i våra lokaler. Tidsbokning krävs därför inte, utan vi i personalen kommer att ha uppsyn över maxantalet. Skulle lokalen bli fullsatt går det bra att vänta i kundtjänst eller ute så länge. Känner du dig sjuk eller uppvisar symptom så stanna hemma.

För mer information om auktionen och dess objekt, kontakta kundtjänst,
tel. 0418-599 90, eller epost info@skanesauktionsverk.se

Related Images:

Previous post:

Next post: