Göteborgs Auktionsverk Funderar du på att sälja ett eller kanske flera föremål?

by Artnet Scandinavia on 02/22/2015

Post image for Göteborgs Auktionsverk Funderar du på att sälja ett eller kanske flera föremål?

Funderar du på att sälja ett eller kanske flera föremål?
Göteborgs Auktionsverk   tar emot enstaka föremål såväl som hela hem och dödsbon. Vi förmedlar auktionsförsäljning av antikviteter, konsthantverk, modern design, orientalisk keramik, silver, smycken och mattor m.m. på kommission. Alla försäljningsuppdrag behandlas i förtroende och med ett personligt engagemang.

Värdering och inlämning
Innan ett föremål skrivs in till försäljning skall det först värderas av våra värderingsmän. Våra erfarna föremålsexperter är förordnade av Västsvenska Handelskammaren att värdera konst, antikviteter likväl som modern design och utför försäljningsvärderingar över disk i vårt inlämningskontor eller vid ett bokat hembesök.Du kan också få dina föremål bedömda utifrån bilder online – se vårt onlinevärderingsformulär.
Att få ett föremål bedömt av våra experter på plats hos oss eller online är kostnadsfritt.
Välkommen att kontakta oss för ytterligare information om inlämning, värdering, bokning av hembesök och transport på info@goteborgsauktionsverk.se eller telefon 031-704 77 00. Se våra öppettider för inlämning och värdering här.

Så här går det till – visning, försäljning och utbetalning
Genom våra kvalitetsauktioner, nätauktioner och specialauktioner erbjuder vi försäljning av ett brett spektrum av föremål som finns i ett hem. Samtliga föremål som säljs genom Göteborgs Auktionsverk exponeras både på internet och i våra visningslokaler för att nå så många köpare som möjligt både nationellt och internationellt. Nätauktioner klubbas varje dag.
När ditt föremål har blivit värderat och du har bestämt dig för att sälja genom Göteborgs Auktionsverk fortskrider försäljningen i följande steg:

Related Images:

Previous post:

Next post: